logo

İyiler Cennettedir

Ürün Kodu: 9786259972640
YAYINEVİ: Harika Yayınları
₺250,00

İYİLER CENNETTEDİR

Bu eserle şiir ve edebiyattan keyf alacak, şiire ve edebiyata doyacaksınız. Bu kitapta Türkçe ve Türkmence birbirinden güzel şiirler var. Bu eser sadece Türkiye için değil, Türk cumhuriyetleri gençleri, Türkoloji öğrencileri, edebiyat ve şiir severler için büyük önem taşıyor. Bu eser, şiir severler ve edebiyat severlerin severek okuyacağı bir kitap.

Eserde iyilik, sevgi, aşk, gençlik, doğruluk, birlik, vatan sevgisi, Türk dünyası, kültür ve medeniyetle ilgili şiirler var. Eserde Feridüttin Attar’a vb bilge şairlere atfedilen şiirler ve Cenneti anlatan, ‘ İyiler Cennettedir’ isimli Cenneti vasfeden poema var. Eserde ayrıca Peygamber sevgisi şiirleri (Naat) ve Allah sevgisi ve Allah’a yakarışlar (Münacaat) var. Eserde sevgi basamakları, hakiki sevgiliye ve aşka yolculuk var.

Yazar ve şair Annamurat Polat, Geçmişte Türkmenistan’da yayınlanan 3 adet gazeteye (Nesil. Türkmenistan, Edebiyat ve Sanat) genel yayın yönetmenliği yaptı. Yazar, çeşitli bakanlıklarda ve Mahtum Kulu Gençler Cemiyeti’nde uzun  süre idarecilik yaptı.  Annamurat Polat ayrıca yüzlerce makale ve çok sayıda kitabın yazarı.

Son görüntülenen ürünler