logo

Adem Güneşle Çocuk Eğitimine İlk Adım SARI

Ürün Kodu: 1520501987819
Yazar: Adem Güneş
YAYINEVİ: Timaş Yayınları
₺440,00

Adem Güneş’le Çocuk Eğitimine İlk Adım Seti, çocuğun dünyasıyla tanışmak ve ihtiyaçlarını anlamak isteyen herkes için başvuru niteliğinde eserler içeriyor. 0-6 Yaş Dönemi Çocuk Eğitiminde 100 Temel Kural kitabıyla çocuğa ve çocukluğa dair önemli noktalara değinirken Çocuk Eğitiminde Doğru Bilinen Yanlışlar kitabında sıkça duyduğumuz fakat çocukla çocuk olmayı engelleyerek yetişkinin çocuğa dost olmasının önüne geçen yanlışları gözler önüne seriyor.

Uzman pedagog, Çocuk Deyip Geçmeyin eserinde çocuğa değer vermenin bir lütuf değil, insan olmanın gereklerinden biri olduğunu söyleyerek, çocuğu tanıma yolunda kıymetli bilgiler paylaşıyor. Doğal Ebeveynlik kitabı ise çocukları ceza ve mükâfat kıskacına almadan, onlara insan olmanın değeri yaşatarak ebeveynlik etmenin mümkün ve değerli olduğunu dolu dolu bir içerikle aktarıyor. Bununla birlikte doğal ebeveynlik yaparken şaşılmaması gerekenleri Çocuk Eğitiminde 100 Temel Kural kitabında ele alıyor.

Nasıl bir anne olduğunu görmek isteyen annelere ve anneleri anlamak isteyen babalara yazılmış Annelik Sanatı kitabı, anneliğin nasıl bir zanaat olduğunu anlatıyor. Güvenli Bağlanma’da insan olmanın, kişilik gelişiminin, hayatın her döneminde sağlıklı ve doyum veren ilişkiler kurmanın esası olan “bağlanma” konusunu ele alıyor. Cezasız Eğitim’de baskı, zorlama ve cezanın çocuğun kişiliğine nasıl yansıdığını gözler önüne seriyor ve diğer yandan cezasız eğitimin mümkün olduğunu anlatıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Son görüntülenen ürünler