logo

Conan: Cilt 2 (Ciltli)

Ürün Kodu: 9786257442206
YAYINEVİ: İthaki Yayınları
₺220,00
Conan: Cilt 2 ile Conan'ın maceraları sona eriyor!

Bizim dünyamızda; Atlantis'in çöküşünün sonrası ama bilinen tarihin öncesi. Birbiriyle sürekli savaş hâlinde olan devletlerin mahvettiği bir coğrafyada dünyaya geldi Conan. Kuzeyin acımasız topraklarında bir demir gibi dövüldü sonra medeniyete ayak bastı. Bir hırsız olarak nam saldı bir korsan olarak kayıp şehirler keşfetti bir maceracı olarak bin bir farklı tehlikeye atıldı bir komutan olarak büyük zaferler kazandı ve bir kral olarak devletlere hükmetti.

Fantastik edebiyatın en meşhur karakterlerinden barbar Conan ilk yayımlandığı tarihten itibaren birçok yazara ilham verdi. Popüler kültürün de büyük bir parçası hâline gelen Conan'ın filmleri oyunları çizgi romanları yapıldı; pek çok yazar birçok macerasını kaleme aldı. Yazılmasının üzerinden onlarca yıl geçmesine rağmen Conan hâlâ okurların hayal dünyasını süslemeye devam ediyor.

Conan: Cilt 2'de Conan'ın maceraları kaldığı yerden devam ediyor. Bu derlemede Conan'ın maceracılık günleri ve Akilonya Kralı'yken başından geçen hadiseleri anlatan öykülere ek olarak Robert E. Howard'ın yazdığı tek Conan romanı olan Ejderhanın Saati'ni de bulabilirsiniz.

Son görüntülenen ürünler