logo

Deneyimler

Ürün Kodu: 9789751420848
Yazar: Ömer Aras
YAYINEVİ: Remzi Kitabevi
₺335,00

Ömer Aras, altı yılı akademisyenlik, otuz yedi yılı bankacılıkla geçen iş hayatı deneyiminden süzdüğü yöneticilik ilkelerini paylaşıyor.

 

“Deneyimler’in üslubu o kadar samimi, kurgusu o kadar akıcı ki, sanki yazar karşınıza oturmuş, sürükleyici hayatıyla harmanladığı yöneticilik ilkelerini doğrudan size anlatıyor gibi gelebilir. Onu pür dikkat dinleyen herkesin öğreneceği çok şey var. Bankacıysanız ayrı bir zevk alacağınız kesin. Paylaştığı örnekler ve benimsediği ilkeler ise her sektörden yöneticiler için fevkalade yararlı.”

 

CEM KOZLU

 

 

“Ömer Aras, uzmanlık ve uzun yöneticilik yıllarındaki deneyimlerini akademisyenlikte edindiği teorik değerlendirme yeteneğiyle birleştirerek olağanüstü yararlı bir kitap yazmış. Teoriyle uygulamanın adeta dans ettiği bu kitap, öğrencilere, öğretim üyelerine, uzmanlara ve yöneticilere yol gösterici derslerle dolu. Pek çok şey öğrendiğim bu kitabı herkesin okuması gerektiğini içtenlikle söyleyebilirim.”

 

MAHFİ EĞİLMEZ

 

 

Lider yöneticinin maharetinin, havayı doğru koklayarak riskleri tehdit olmaktan çıkarıp, zorlukları fırsata dönüştürmekten geçtiğini şahsi serüveniyle iç içe anlatan Ömer Aras, iş dünyasını geleceğin liderlerine eşsiz bir içgörüyle sunuyor. Başarının temelinde yatan denge oyununun sırları bu kitapta.

 

TUNCAY ÖZİLHAN

 

 

“Ömer Aras’ın hayat yolculuğu ilham veriyor, cesaretlendiriyor, güldürüyor, hislendiriyor, hazırlıyor ve hatırlatıyor. Kitapta kendinizi buluyor, kendi yolculuğunuzda aradıklarınızla yüzleşiyorsunuz. Hayatın her açısı ve aşamasından öğrenme ve paylaşma gereğini önünüze koyuyor. Gözlem, öğrenme ve aşmayı yaşam biçimi haline getirmiş bir iş insanı, bir baba, bir evlat ve bir yol arkadaşıyla Türkiye’nin son kırk yılı.”

 

ÜMİT BOYNER

Son görüntülenen ürünler