logo

Deniz kadar derin gökyüzü kadar hafif – Budizmle kendi içine yolculuk

Ürün Kodu: 9786258345186
YAYINEVİ: Pan Yayıncılık
₺450,00

Merhaba, ben bu kitabın çevirmeniyim; arka kapak yazılarında rastlanmayan bir durum biliyorum ama size buradan seslenmek istedim. Çevirmenliğimin 42. Yılını bu kitabı sizinle paylaşarak kutluyorum.

Gianluca Gotto’yu sosyal medyadan tanıyıp peşine düştüm. Önce Deniz Kadar Derin Gökyüzü Kadar Hafif kitabını okudum. Ve daha okurken beni müthiş heyecanlandıran satırlarını sizlerle paylaşmak istediğimi hissettim. Ardından yazarın önceki kitaplarını da okudum. Kendisiyle iletişime geçtim ve o sayfaların arkasındaki kişinin sahiciliğinden, samimiyetinden emin oldum.

Gianluca Gotto çok genç ama çok bilge bir ruh. Ve onun Budizm yolunda edindiği bilgeliğin günümüz yaşantısında bizlere de çok iyi geleceğini düşünüyorum. Sayfaların çevrilmesi sürecinde kendimdeki değişiklikleri gözlemledim ve bu beni mutlu etti.

Budizm’in 2500 yıldır tazeliğini yitirmeyen, her güncel durumda etkili olan dinlerötesi felsefesini şimdi sizlerle birlikte okuyalım istedim.

Susanna Tamaro’nun Yüreğinin Götürdüğü Yere Git; Marlo Morgan’ın Bir Çift Yürek ve Tiziano Terzani’nin Atlıkarıncada Bir Tur Daha kitaplarını okuduğum, paylaşma duygusuyla çevirdiğim günlerin ardından sizlerden hep çok aydınlık yorumlar aldım.

Atlıkarıncada Bir Tur Daha kitabımı da yayınlayan sevgili yayıncımın bana olan güveniyle titiz bir çalışma sonrasında Deniz Kadar Derin Gökyüzü Kadar Hafif farkındalıklar artık sizin oldular.

Onlara göz kulak olun!

Son görüntülenen ürünler