logo

Deprem Sonrası Mind Rubrikleri Sözlüğü

Ürün Kodu: 9786258207330
YAYINEVİ: Güvercin Yayınevi
₺200,00

Bu çalışmanın amacı deprem sonrası yaşanan, yaşanabilecek semptomların afete özelleştirilmiş halinin rubrikleştirilmiş arşivini oluşturmaktır. Amaç kolaylaştırmaktır.

Rubrikler tek tek elenerek alınmıştır. Alınan her rubriğin deprem sonu yaşanılanlarla doğrudan ya da dolaylı bağlantıları bulunmaktadır. Tarafınızdan geliştirilebilir, düzenlenebilir.

Sadece önemli remediler alındı. Bu çalışmada önemli olan semptomların rubrikleştirilmiş halidir. Yalınlaştırmakta yarar olacaktır.

Her yönden etkisi uzun yıllar devam edecek bu depremin sonuçlarının hep birlikte dayanışarak üstesinden gelme dileğiyle.

Dr. Şaban ÖZTÜRK

KİTAPTA YER ALAN KONU BAŞLIKLARI

GRIEF, YAS-KEDER, DEPRESYON, ÜZÜNTÜ, RUHSAL ÇÖKKÜNLÜK, ÇARESİZLİK, AZALAN-KESİLEN UMUT, KORKULAR, KIZGINLIK, ÖFKE, ANKSİYETE-ENDİŞE, ANİ ÜRKME-İRKİLME, DONUKLAŞMA-KÜNTLEŞME HALİ, İLGİSİZLİK-KAYITSIZLIK, ÖLÜM HAKKINDA, İNTİHAR, TERKEDİLMİŞLİK, KABUSLAR, İŞTAH, AŞAĞILANMA, KÜÇÜK DÜŞME, SUÇLAMAK/SUÇLANMAK, DUA-YAKARIŞ, TALİHSİZLİK DUYGUSU, DELÜZYONLAR, AĞLAMALAR, HABERLER, TESELLİ-AVUTULMA, UYKUSUZLUK, UYKULU HAL-UYUKLAMA, DÜŞÜNCELER, EMPATİ, FEMALE, DUYARLILIK-AŞIRI DUYARLILIK

Son görüntülenen ürünler