logo

Evet, Dedikten Sonra

Ürün Kodu: 9786059585040
₺75,00
Sonsuza Dek Ayrı'nın yazarından modern evlilik aile bağlarının derinliği ve insanın kendisini keşfetmesine dair nefes kesici yeni bir roman.
Lauren ve Ryan'ın evlilikleri kırılma noktasına ulaşınca çareyi alışılmadık bir plan yapmakta bulmuşlardı. Birbirlerine yeniden âşık olmanın bir yolunu bulmak için bir ara vereceklerdi. Bir yıl sürecek bu ara için tek bir şart vardı: Birbirleriyle asla iletişime geçmeyeceklerdi. Bunun dışında istediklerini yapmakta özgürdüler.
Bu süreçte kendini tanımak için zorlu bir yolculuğa çıkan Lauren arkadaşlarının ve ailesinin evliliğe kendisinden çok daha farklı bir gözle baktıklarını keşfetmişti. Bu durum onun iyileşme sürecini ve Ryan'dan ayrı yaşamanın zorluklarıyla baş etme yöntemlerini de etkiliyordu; tek eşliliğe ve evliliğe dair düşünceleri hızla değişiyordu. Kafasında dönüp duran bir soru vardı: Romantizmi sadakat ve bağlılık olmadan da yaşayabiliyorsa aşk ve tutku artık birbirine bağlı değilse geriye ne kalıyordu? Mücadele etmesi gereken ne vardı?
Evet Dedikten Sonra aşk ilk günkü etkisini yitirmeye başladığında yaşananlar üzerine bir hikâye. Âşık kalmakla aşkı anlamakla aşkın peşinden koşmakla ve sahip olduğun her şeyle aşka bağlı olmakla ilgili. Bu sonsuza kadar sürecek mutluluğa giden yeni bir yol arayan çiftin hikâyesi.

Son görüntülenen ürünler