logo

Garip Haberler

Ürün Kodu: 9799753629828
YAYINEVİ: Timaş Yayınları
₺6,94
ir süre sonra dalgınlıkla, çorba kutusunu, evindeki diğer bazı yiyeceklerle birlikte yoksullara verilmek üzere yardım derneğine götürdü.
Okulu Mahkemeye Verdiler
İngiltere okullarını mahkemeye veren iki talebenin ilginç davasını konuşuyor. İngiltere′de iki lise öğrencisi girdikleri genel imtihanlarda başarısız olunca okullarını mahkemeye verdiler. İmtihanlardaki başarısızlıklarını okulun sebep olduğunu söyleyen talebeler, gerekçe olarak da müfettişlerin raporlarını gösterdiler. Hükümet müfettişleri raporlarında İngiltere′de bazı okulların öğrencilerin başarısızlıklarına sebep olduğundan bahsediliyordu. Söz konusu müfettiş raporu, İngiltere mahkemelerinde sahasında ilk olarak bir davanın açılmasına yol açtı.
Dünyanın En Uzun Cümlesini Kurdu
6 yıldır Kuzey Kıbrıs′ta yaşayan Pakistanlı gazeteci-yazar Ahmed Abdülaziz, dünyanın en uzun cümlesini kurdu. İngilizce yazdığı 3 bin 144 sözcükten oluşan cümlesiyle ABD eski başkanlarından Nixon′ın danışmanı Herbert Stein′in 1286 kelimelik rekorunu kıran Abdülaziz, Guinness Rekorlar Kitabı′na girecek. Kıbrıs sorunu ve Türkiye hakkında üç kitabı bulunan Abdülaziz′in yeni hedefi ise tek cümleden oluşan bir roman yazmak.
Devamı Garip Haberler′de

 

www.asimyildirim.com.tr

Son görüntülenen ürünler