logo

Güneş tohumu III. Kitap Simyager Büyücü ve Alim

Ürün Kodu: 9786052307977
Yazar: Adil Öztürk
YAYINEVİ: Kent Kitap
₺268,00

Sonunda işkenceli bir idamın ya da tarihe yazılarak şan elde etme ihtimalinin olduğu bir hırsızlık… Diyarın en değerli cevherini çalmak ne kadar zor olabilir ki?

Peki ya iki yeni yetme, peşlerinde dünyanın en güçlü adamının ölüm muhafızları varken zorlu büyü uygulamalarını hataya sebep olmadan başarabilir mi?

Devletin tüm önleme çabalarına rağmen inatla çalışmaya devam eden bir botanikçi, karşısındaki bu demir yumruğun kendisini ezmesine izin vermeli mi yoksa köşesine çekilip genç yaşta emekli mi olmalı?

Güneş Tohumu, üç rakibin bir araya gelmesiyle nihayete eriyor ancak deney ormanlarını işgal eden mantar, küf, bakteri ve zararlıların kenti tamamen zapt etmesi tüm çabaları boşa çıkarabilir. İşgalin ilerlemesiyle Belenağaç'ın efsanevî kent kokusu bile artık yok olmuştur. Yine de bu, Simyager, Büyücü ve Âlim'in pes etmesi için bir sebep değildir.

Adil Öztürk kimdir?

 

1990 yılında Burdur’da doğdu. İlkokul ve liseyi burada okuduktan sonra Süleyman Demirel Üniversitesi İktisat bölümünü tamamladı. Yazın hayatına 2010’da şiir ve deneme yazarak başladı. Kısa öykü yazmaya geçtiğinde bunları internette insanlarla paylaşmaya karar verdi. Çeşitli forum, e-dergi ve internet platformlarında çok sayıda çalışması yer aldı.

2015 yılında Frpnet.net – Monster Notebook iş birliğiyle gerçekleştirilen En İyi Canavar Hikâyesi Yarışması’nda “Yaltar Han Efsanesi” adlı öyküsü ödüle layık görüldü. 2020’nin Ağustos ayında Türk mitolojisi anlatılarından beslenen; şehir fantazyası, spekülatif kurgu türündeki “Dördüncü Günün Melaneti - Şaman Öyküleri” adlı ilk öykü kitabı, Kültür ve Turizm Bakanlığı İlk Eser Desteği alarak ya-yımlandıktan sonra FABİSAD - GİO Ödülleri 2021 Öykü Kitabı dalın-da Başarı Ödülü aldı. Halen Burdur’da yaşamakta ve edebiyat üre-timine devam etmektedir.

Son görüntülenen ürünler