logo

Lif Mucizesi

Ürün Kodu: 9786258489859
YAYINEVİ: Nova Kitap
₺240,00

New York TimesUSA Today ve Publisher’s Weekly çoksatanı Lif Mucizesi, bir sağlık kitabından çok daha fazlası!

 

Keto ve paleo gibi popüler diyetler son on yılda herkesin dilinde ancak araştırmalar artık gösteriyor ki metabolizmamızı güçlendirmek, hormon dengemizi sağlamak ve pek çok hastalığa sebep olan enflamasyonu düzenlemek için işin sırrı bağırsak sağlığında. Bağırsak sağlığımızı artırmanın bilimsel olarak kanıtlanmış yolu da bitki bazlı, lifli beslenmekten geçiyor!

 

Kendisi de sağlıksız, yüksek kalorili ve abur cubur beslenme geçmişine sahip Dr. Bulsiewicz, lifli beslenmenin; meyveler, sebzeler, tam tahıllar, yemişler ve bakliyatlar gibi lif zengini, gerçek besinler yardımıyla sağlığınızı nasıl iyileştireceğinizi birinci ağızdan anlatıyor. Ayrıca kilo kontrolünüzü nasıl sağlayacağınızı, bağışıklık sisteminizi nasıl güçlendireceğinizi, besin hassasiyetleri, kolesterol ve tip 2 diyabet, hatta kanser gibi hastalıklardan nasıl kurtulacağınızı açıklıyor.

 

Besin hassasiyeti olanlar için çok faydalı tavsiyelerin yanı sıra 4 haftalık başlangıç programı ve onlarca yemek tarifiyle Lif Mucizesi, hayatınız boyunca sağlıklı olmak için bağırsaklarınızı iyileştirmeye başlamanın yolunu gösteriyor.

 

“Sağlığın anahtarının bağırsaklarda yattığına hiç şüphe yok – ve Lif Mucizesi'nde Dr. Will Bulsiewicz, bağırsak sağlığının nasıl iyileştirileceğine dair en yeni bilimsel çalışmalardan yola çıkan bir resim çiziyor. Lif Mucizesi, bağırsak sağlığını iyileştirmek için erişilebilir, ilham verici ve en önemlisi başarılabilir bir yol ortaya koyuyor. Uyanmanın ve bağırsaklarınızdaki 39 trilyon mikrobun gücünden yararlanmanın zamanı geldi: Lif Mucizesi’ni elinize alın ve bunun nasıl yapılacağını öğrenin.”
–William Li, Doğru Beslen Sağlıklı Yaşa kitabının yazarı ve Anjiyogenez Vakfi Başkanı ve Tıbbi Direktörü

 

“Büyük ölçüde bitki temelli bir beslenmenin sağlığa faydalarını destekleyen ezici bilimsel kanıtların vakitli ve güvenilir bir tartışması... Sağlıklı kalmak için en iyi beslenme şekli konusunda hâlâ ikna olmayan herkesin okuması gereken bir kitap.”
–Prof. Dr. Emeran Mayer, Beyin-Bağırsak Bağlantısı kitabının yazarı

Son görüntülenen ürünler