logo

Neden Terlerim ?

Ürün Kodu: 9786050660821
₺59,00

Sabri Ülker Vakfı Yayınları tarafından hazırlanan Neden Terlerim? - Neden Serisi, çocukları okul öncesi eğitime alıştırmak, öğrenim ve motor becerilerini geliştirmek için yayımlanmıştır. Çocukların merak ettiği birçok soruya cevap veren Neden Serisi kitapları, eğitici olmasının yanı sıra hareketli tasarımı sayesinde çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırıyor.

 

Bazen sıcak yüzünden bazen de duygularımızın tepkisi olarak terleriz.

Terlemeye neden ihtiyaç duyarız? Homeostaz nedir? Ter bezleri ne işe yarar? Bütün soruların cevabını bu kitapta bulabilirsiniz.

Şaşırtıcı bilgilerle dolu bu kitabı okurken hem eğlenecek hem de bilgi dağarcığınızı geliştireceksiniz.

Sabri Ülker Vakfı Yayınları Hakkında

Türk gıda sektörünün efsane iş insanı Sabri Ülker anısına kurulan Sabri Ülker Vakfı, 2009 yılından bu yana toplumu beslenme ve sağlık alanlarında bilimsel ve güvenilir bilgiyle aydınlatmak üzere kâr amacı gütmeyen bir kurum olarak faaliyetlerini sürdürüyor.


Sabri Ülker Vakfı Yayınları, uluslararası ve ulusal alanda başarılı çocuk kitabı örneklerini çocuklarımızın gelişimine katkı sunmak üzere Türkçeye kazandırıyor, uyarlıyor, faydalı olacakları yeniden yayımlayarak daha çok çocuğun kitap okumasını amaçlıyor. Popüler Bilim ve Akademik Yayınlar kategorilerinde ise bilim dünyasının öne çıkan eserlerini okuyucuyla buluşturuyor.

Son görüntülenen ürünler