logo

Öpücük Kutusu

Ürün Kodu: 9786057225139
₺100,00

Kitap Tanıtım Yazısı

Kahramanımız Kuzey, kötülüklerle mücadele etmek için en büyük gücünü kullanır; annesinin yanağına kondurduğu öpücükler ve mutlu çocukluk anıları…

Kuzey sevgisini paylaştıkça, çocukluklarında yeterince sevgi görmedikleri için kötü olan karakterler onun tarafına geçip yardım ederler.

Filiz KARAKOÇ

1971 yılının kasım ayında Bursa’da doğan yazarımız, çocukları Kuzey ve Lidya sayesinde hâlâ çocukluğunu yaşıyor ve büyümeye de hiç niyeti yok.

Çocukluğundan beri boya kalemlerine olan tutkusu nedeniyle okul defterlerinin arka sayfalarını rengârenk çizimlerle dolduruyordu. Profesyonel hayata adım attıktan bir süre sonra çizdiği karakterlerle konuşmaya başlayınca doktor tavsiyesiyle hikâyeler yazıp resimlemeye başladı. Böylece ömrü boyunca bir türlü büyütemediği kendisine, dünya dolusu çocuk hediye edebilecekti. Çocukların kahkahalarından aldığı ilhamla kukla gösterileri düzenleyen, amigurumiden çizgi film karakterleri örüp sevdiklerine hediye eden, çatal ve kaşıkları heykellere dönüştüren, yağmuru dinmeyen Paris’teki evinde yaz havasını sürekli yaşatmak için plaj kumu koleksiyonu yapan yazarımız, hayvanları; özellikle kurbağaları çok sever. ‘Öpücük Kutusu’, sayısız hikâyenin ve yaratımın sahibi olan yazarın, basılan ilk kitabıdır. Şu anda Paris’te yaşıyor ve hâlâ büyüyünce ne olacağına karar veremediği için bir sürü kursa katılıp öğrenmeye devam ediyor.

Son görüntülenen ürünler