logo

Peygamberimin Kim Olduğunu Biliyorum

Ürün Kodu: 9789753628464
YAYINEVİ: Timaş Çocuk
₺50,00

"Cennet nerede? Beni kim yarattı? Neden dua ediyoruz?" Çocuklarımızın zihinlerinde dönen bu derin sorulara nasıl yanıt veririz? Onlara dinimizin esaslarını, bu sorular ışığında nasıl anlatabiliriz? İşte "Dinimi Öğreniyorum" serisi, tam da bu zorlu sorulara en doğru ve anlaşılır cevapları vermek üzere hazırlandı.

Bu seri, çocukların dini değerler hakkında merak ettikleri her şeyi doğru bir şekilde öğrenmelerini sağlayarak, onlara hayatlarının geri kalanı için sağlam bir bakış açısı ve anlam dünyası kazandırmayı amaçlar. Her bir öykü, çocukların keyifle okuyacağı ve "Dinimi Öğreniyorum" diyebileceği şekilde tasarlandı. Aynı zamanda, ebeveynlere ve eğitimcilere de çocuklara dini öğretiler sunarken yol gösterici olacak değerli bir kaynaktır.

"Dinimi Öğreniyorum" serisi, çocukların en çok merak ettiği soruların cevaplarını bulabilecekleri, onların ruhsal ve zihinsel gelişimine katkıda bulunacak bir dizi eser sunar. Bu kitaplar, çocuklara dinimizin güzelliklerini, esaslarını ve hayatımızdaki yerini sevgiyle ve anlayışla öğretir.