logo

Tüylü Mutluluk peşinde

Ürün Kodu: 9786258268010
Yazar: Elife Kurum
YAYINEVİ: Karavan Çocuk
₺124,00

Karavan Çocuk Yayınları, çocuklara ve içindeki çocuğu yaşatanlara seslenen butik bir yayınevidir. Çocukların doğuştan getirdiği güzellikleri bozmaz, evrensel değerlere saygı duyar. Kurgu, ya da kurgu dışı resimli, heyecan veren, merak uyandıran, neşeli yayınlar yapar.

 

Elife Kurum

Ünlü şairin, “Güleni şöyle dursun, ağlayanı bahtiyar,” diye tanımladığı kutlu şehir İstanbul’da büyüdüm. Üniversiteden mezun olduktan sonra evlenip Amerika’ya yerleştim. Yüksek Lisans eğitimim sonrasında, çeşitli yaş gruplarında çocuklarla çalışmanın mutluluğunu yaşadım. Küçük bahçemde sebze yetiştirmeyi, bisiklete binmeyi, her fırsatta kütüphaneye gidip orada vakit geçirmeyi çok seviyorum. Evlatlarım Salih ve Semih, kuşlarım Limon ve Maviş ile yaptığımız etkinlikleri ve beğendiğimiz kitapları paylaştığım @elife_cocuk instagram sayfasına sizleri de bekliyorum.

 

Merve Topal

Eskişehir’de doğdu. Eskişehir Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nün ardından Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Cam Bölümü’nden mezun oldu. Çocuk olarak kalmanın büyümekten daha eğlenceli olduğunu fark edince 

Son görüntülenen ürünler