logo

Yadacı – İlk Karşılaşma

Ürün Kodu: 9786259837420
YAYINEVİ: Pankuş Yayınları
₺200,00

Tanıtım Yazısı

 

Binlerce yıllık tarihe dayanan köklerimiz, geleceğe umut ve ışıkla bakmamız için en büyük güvencemiz. Tarihten bu yana dünyaya yayılmış; egemenliklerin, ihtilallerin, hezeyanların, çığlığın, ateşin, kanın, umudun ve yarınların sembolü olabilmiş Türkler, bir anlamda bütün dünyanın hafızasıdır. Bu hafıza ve derinlik, insanlığın yegâne kurtuluşuna kadar süren bir kavganın andıdır aynı zamanda.

Müthiş bir karşılaşma başlayan hikayemiz, bir üniversite kampüsünün dersliklerinden, binlerce yıllık maziye uzanan bir tarihe ışık tutarken Türk mitolojisiyle kurtuluşun öyküsünü anlatıyor.

Seçilmiş kişi olduğunun farkında olmayan akademisyen Berk, masal ve destanlarda adı geçen karakterlerle karşılaşarak, heyecan ve tehlike dolu bir maceraya yelken açıyor.

Senaryosunu Niyazi Güneş Atay'ın yazdığı, çizimlerini Mustafa Uslu'nun yaptığı Yadacı, kaynağını Türk mitolojisi ve tarihinden alarak kurgulanmış ve günümüze ışık tutan bir çizgi roman. Türk çizgi romanına yeni bir soluk getireceğine inandığımız bu etkileyici eseri, bir sonraki sayıyı sabırsızlıkla bekleyen takipçilerinden olmanız dileğiyle, siz değerli okurlarımızın ilgisine sunuyoruz.

Son görüntülenen ürünler