logo

Yıllık 2013

Ürün Kodu: 9786058548428
Yazar: Kolektif
YAYINEVİ: Anadolu Ajansı
₺36,11

Anadolu Ajansı 2013 Almanak'ı 3 dilde kitapçılarda.
AA'nın hazırladığı 2013 Almanak'ı geçen sene olduğu gibi bu sene de Türkçe İngilizce ve Arapça olmak üzere 3 dilde birden yayınlanıyor. Türkiye'de üç farklı dilde yayınlanan almanak olma özelliğini taşıyan çalışma 2013 yılında gerçekleşen tüm önemli olayları çarpıcı fotoğraflarıyla beraber sunuyor.
Siyasetten sanata ekonomiden spora bilimden sağlığa Türkiye ve Dünya'da 2013 yılında iz bırakan tüm olayların ve kişilerin yer aldığı bu çalışma günlük kronolojik sırayla sunuluyor. Benzerlerinden farklı olan bu sunum nedeniyle AA 2013 Almanak'ı her yıl arşiv tutkunları için de önemli bir kaynak eser niteliği taşıyor.
Anadolu Ajansı'nda bulunan tüm haber birimlerinin katkısıyla titiz bir çalışma sonucu hazırlanan bu eser tüm yılı kapsayan konuları ve beraberindeki yüksek çözünürlüklü fotoğraf sunumuyla tarihe tanıklık ediyor.
Ocak ayında tüm seçkin kitapçılarda yerini alacak olan AA 2013 Almanak'ı yüksek baskı kalitesinin yanında sunulan makul fiyatıyla da konuya ilgi duyan herkes için ulaşılabilir bir kaynak niteliği taşıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Son görüntülenen ürünler