logo

2038 Dünyaya Adalet Geliyor (Başlangıç)

Ürün Kodu: 9786058268302
Yazar: Ömer İlhan
YAYINEVİ: Kişisel Yayınlar
₺17,59
Liverpool Everton maçı dünyada friendly derbi (dostluk derbisi) olarak lanse edilmekteydi Avrupa baharının başlangıcındaki en büyük olaylardan biride derbinin başlangıcına 3 saat kala yaşanmıştı.

    Türkiye'nin ilk kredi derecelendirme kuruluşu HN ABD'ni kredi notunu durağan olarak açıklamıştı.

    2027'de Birleşmiş milletler lağvedildikten sonra Dünya Devletler Birliği (DDB) görevine başlamıştı ilk toplantı Genel sekreterin ülkesi olan Azerbaycan'ın Bakü şehrinde yapılmıştı toplantının gündemi Avrupa'daki iç savaş ve mültecilerin durumuydu.

    Türkiye Yunanistan ve Bulgaristan sınırına 472 km lik beton bloklar örerek sınırlardaki kaçak geçişleri kontrol altına almıştı.

    Yunanistandan Bosna herseğe kadar olan bölgede güvenlik koridoru oluşturulmuştu özellikle Müslümanların yoğun olduğu Bosna herseğ'in güvenliği Türk ordusu tarafından sağlanmaktaydı
Türkiye'nin üretmiş olduğu TF-X ler ilk operasyonunu icra etmişti filo komutanı Havacı Yüzbaşı Elif Mir'in önderliğinde başlatılan harekatta Dağlık Karabağ ile Ermenistan arasında güvenlik koridoru oluşturulmuş Azerbaycan ordusunun başlatmış olduğu kara harekatı ile Dağlık Karabağ bölgesi işgalden kurtulmuştur.

Son görüntülenen ürünler