logo

Astroloji Eğitimi 3

Ürün Kodu: 9786057175465
₺600,00

 

Kitap Tanıtım Yazısı :

Bu kitap serisi, kurucusu olduğum Astroloji Akademisi’nde (ve önceki yıllarda İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde) verdiğim dersleri içermektedir. Serinin üçüncüsü olan bu kitabı, Astroloji Eğitimi 1 ve Astroloji Eğitimi 2 kitaplarını okumuş astroloji öğrencilerine hitaben hazırladım. Bu seride sadece kadim kaynakların bir sentezine değil, deneyimsel astrolojinin süzülmüş bilgisiyle birlikte bilimsel kaynaklara da yer verdim. Bu 3. kitapta; evler, ev sistemlerinin matematiği ve tarihçesi, asaletler öğretisi ve açılar yer almaktadır. Konular, renkli resim ve örneklerle birlikte geniş ölçekte anlatılmaktadır.

Yazar Hakkında:

Mart 1977 İstanbul doğumludur. Amerika’da ve Türkiye’de faaliyet gösteren çeşitli astroloji ve istatistik gruplarıyla birlikte 24 yılını astroloji araştırmalarına verdi. 1999 yılından itibaren bunların bazılarını hakemli dergilerde (Bilim Tarihi), bazılarını da internet aracılığıyla paylaştı. İstanbul Aydın Üniversitesi bünyesinde, Türkiye’de ilk defa YÖK onaylı astroloji eğitmenliği yapmıştır. 2001 yılında ücretsiz astroloji kursu veren Türkiye’deki ilk Türkçe topluluklardan Astroloji ve

Astro-Günlük gruplarının da moderatörlerindendi. 1999'dan beri American Federation of Astrologers ve Virginia Forensic Astrology Community üyesi. 2011 yılında ise Zodyak Astroloji Yayınevini ve bugün bir çok astrolog yetiştirmiş olan Astroloji Akademisi’ni, 2015 yılında ise astrolojimarket.com sitesini kurmuştur ve aynı yıl Astroloji Derneği’nin kurulmasına öncülük etmiştir. 2016 yılında ise Zodyak Astroloji Dergisi’ni çıkartmaya başlamıştır. Borsacıdır. Günümüzde aslında bir aile şirketi olan Zodyak Astroloji Yayıncılık'ta, annesi Dürrüşehvar Salur ve eşi Tolga Mustafa Gürbak'la birlikte çalışmakta, eğitimler vermekte ve kitaplar çıkartmaktadır. Astrolojik tablolar, tasarımlar ve diorama yapmayı, kedileri, doğayı, yatçılığı, aramayı, yanılmayı ve tekrar aramayı yaşam tarzı haline getirmiştir… Siyah kemer sahibidir.

 

 

 

Son görüntülenen ürünler