logo

Bin Yüz Bir İnsan

Ürün Kodu: 9786259422954
YAYINEVİ: Üçüncü Göz
₺215,00

Birkaç kitabın arkasını çevirip bakıyorsun ve yine kendini arıyorsun. Yaşamında yapmak isteyip de yapmadığın ya da yapamadığın ne kadar çok şey var. Oysa istemediğin birçok şeyi yaşadın ve yaşamaya devam ediyorsun. Peki ya sen kimsin?

Gerçekten ne istiyorsun?

Seni tanıyorum. Kırgınlıklarını, hayal kırıklıklarını, hayallerini, yaşadıklarını ve yaşayacaklarını biliyorum. Çünkü elinde tuttuğun bu kitabı sen yazdın.

Her gün onlarca role girerken, kendi kuklalarımızı yaratıyoruz. Kendimizden yarattığımız, günlük hayatta oynattığımız onlarca kukla. Her rolün bir kuklası var.

Bir insanın, bin farklı yansıması…

Bir bedende kaç kişisin?

Bu kez benim yaşadıklarımda seni anlattım.

Seni, bugüne kadar yaşamadığın bir yolculuğa davet ediyorum.

Bittiğinde dünya bambaşka olacak.

Bu sefer kendin için bir şey yap.

Hiç değilse bir kez bu kadar düşünme…

Eğer istersen benimle gel.

Aret Vartanyan

1978 yılında Beyoğlu’nda Ermeni, Rum, Musevi, Müslüman, Kürt, Rus gibi farklı coğrafya ve kültürden gelen üyelere sahip, kendi deyimiyle “yoksul ama sevgi dolu” bir ailede dünyaya geldi.

Dokuz farklı kitabı ve kurucusu olduğu Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Akademisi ile yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca kişiye ulaşan yazar, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra Oxford Üniversitesi’nde Teoloji ve Teozofi alanlarında burslu olarak eğitim aldı. Aynı dönemde The Royal London School of Marketing’de Pazarlama İletişimi programında yer aldı.

2008 yılında ülkemizi “kişisel dönüşüm” kavramı ile tanıştıran Yaşam Atölyesi’ni kuran Vartanyan, 300 binden fazla katılımcısı ile, daha iyi bir yaşam sloganıyla Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Üniversiteler ve uluslararası işbirlikleriyle Danışmanlık ve Koçluk programlarını hayata geçiren Yaşam Atölyesi, global/lokal çok sayıda kurum ve marka ile kurumsal eğitim çalışmalarını sürdürürken Kurumsal Eğitim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Kurum İçi İletişim, Sponsorluk İletişimi ve Pazarlama İletişimi (kadın, genç, çocuk segmentlerinde) başlıklarını aynı çatı altında yürütüyor.

2013 yılında gerçekleştirdiği iki TV programıyla televizyonculuk kariyerini başlattı. Sonraki yıllarda kariyerine üç yeni TV ve iki radyo programını ekleyerek “kişisel dönüşüm” kavramını geniş kitlelere ulaştırdı.

Son yıllarda ulusal/uluslararası kongre, sempozyum ve buluşmalarda “geleceğin dünyasında toplum dizaynı” başlığı altında yaklaşımlarını paylaşan Aret Vartanyan, kitaplarının dijital/TV formatları ve sahne gösterisi için uyarlama çalışmalarını sürdürüyor.

Son görüntülenen ürünler