logo

Siyah Gözyaşı

Ürün Kodu: 9786259422923
YAYINEVİ: Üçüncü Göz
₺250,00

Başını kuma gömüp yaklaşan fırtınayı görmezden gelerek yok olmak ya da ayağa kalkıp gerçeğin peşinde ilerleyerek var olmak arasında seçim yapacak olan sensin. Bugünün dünyasında, yaşadıklarının gölgesinde nereye gidiyorsun? İnsanı, dünyayı yok sayarak insanlığı kaosa sürükleyen sistemin yöneticisi Mayer... İnsanlığa bir çıkış yolu yaratmak için kendinden vazgeçen Hermes... Sistemin yaşattıklarıyla bir tetikçiye dönüşen İris... Ailesinin eleştirilerine kulak asmayıp bilgisayar başında kurulu düzeni sarsan liseli Mert... Kadını yok sayan bir toplumda tüm yüreğini ailesine açan Demet... Olanaksız bir aşkın enkazıyla geleceğinden vazgeçen Ayşe... Geçirdiği ölümcül sınavların ardından karanlığa ışık olan Selim... Dünyayı kadınların değiştireceğinin sembolüne dönüşen Zümrüt...

Yaradan’ın yarattığını kabullenmeyen şeytan... Şeytanın bilinmeyen oğlu Lucifer... Her şeyin kaynağı Yaradan...  Gerçek dünya ile sanal dünya arasındaki amansız savaşta dünyevi ile ilahi olan arasında sıkışıp kalan kadim bilgeliğin beşiği Anadolu’dan doğan kusursuz bir plan...

Türkiye ve dünyada milyonlarca insana ulaşan Aret Vartanyan’ın son romanı Siyah Gözyaşı yaşamı anlamaktan vazgeçmeyen, gösterilen dünyayla yetinmeyen ve geleceği öngörmek isteyenler için bir anahtar, hayatın tüm zorluklarına, yanılsamalarına ve varoluşun tüm ağırlığına rağmen dimdik yürüyenler için  yeni bir umut...

Aret Vartanyan

1978 yılında Beyoğlu’nda Ermeni, Rum, Musevi, Müslüman, Kürt, Rus gibi farklı coğrafya ve kültürden gelen üyelere sahip, kendi deyimiyle “yoksul ama sevgi dolu” bir ailede dünyaya geldi.

Dokuz farklı kitabı ve kurucusu olduğu Yaşam Atölyesi Kişisel Dönüşüm Akademisi ile yurtiçi ve yurtdışında milyonlarca kişiye ulaşan yazar, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde lisans ve yüksek lisans eğitimlerini tamamladıktan sonra Oxford Üniversitesi’nde Teoloji ve Teozofi alanlarında burslu olarak eğitim aldı. Aynı dönemde The Royal London School of Marketing’de Pazarlama İletişimi programında yer aldı.

2008 yılında ülkemizi “kişisel dönüşüm” kavramı ile tanıştıran Yaşam Atölyesi’ni kuran Vartanyan, 300 binden fazla katılımcısı ile, daha iyi bir yaşam sloganıyla Türkiye’nin dört bir yanında çalışmalarını sürdürüyor. Üniversiteler ve uluslararası işbirlikleriyle Danışmanlık ve Koçluk programlarını hayata geçiren Yaşam Atölyesi, global/lokal çok sayıda kurum ve marka ile kurumsal eğitim çalışmalarını sürdürürken Kurumsal Eğitim, Kurumsal Sosyal Sorumluluk, Kurum İçi İletişim, Sponsorluk İletişimi ve Pazarlama İletişimi (kadın, genç, çocuk segmentlerinde) başlıklarını aynı çatı altında yürütüyor.

2013 yılında gerçekleştirdiği iki TV programıyla televizyonculuk kariyerini başlattı. Sonraki yıllarda kariyerine üç yeni TV ve iki radyo programını ekleyerek “kişisel dönüşüm” kavramını geniş kitlelere ulaştırdı.

Son yıllarda ulusal/uluslararası kongre, sempozyum ve buluşmalarda “geleceğin dünyasında toplum dizaynı” başlığı altında yaklaşımlarını paylaşan Aret Vartanyan, kitaplarının dijital/TV formatları ve sahne gösterisi için uyarlama çalışmalarını sürdürüyor.

Son görüntülenen ürünler