logo

Bir Kuşluk Vakti Kadardı

Ürün Kodu: 9786259978406
YAYINEVİ: İleti Kitap
₺150,00

Hüseyin Muratoğlu, Bir Kuşluk Vakti Kadardı isimli kitabında, ailesinden ve çocukluğundan, hafızlık ve okullarından, gençliğinden, evliliğinden, hayatla yüzleşmesinden ve zor yıllarından, gezilerinden ve seyahatlerinden, tarihe şahitliğinden olmak üzere yaşadığı acıları ve mutlulukları kaleme almıştır.

 

 

« Allah bizi bu dünyaya gönderdi; kiminin kardeşi, kiminin oğlu, kiminin arkadaşı, kiminin amcası, kiminin dayısı olduk. Bu roller içinde bir hayatımız oldu ve senaryomuz ona göre şekillendi. Oğul rolümüzü ana babamıza karşı nasıl kullandık, dayı rolümüzü yeğenimize karşı nasıl kullandık, insan rolümüzü çevremize karşı nasıl kullandık, tüccar rolümüzü müşterilerimize karşı nasıl kullandık ve en önemlisi kulluk rolümüzü Allah'ımıza karşı nasıl kullandık?

Biz bu dünya hayatında insanlara ferahlık mi verdik, eziyet mi. Onlara faydalı mı olduk, külfet mi. Sahip olduğumuz nimetleri paylaştık mı, sakladık mi. Problem olduğunda çözen mi olduk, karıştıran mı? Geldiğimiz yere neşe, ayrıldığımız yere hüzün bırakabildik mi? »

 

Hüseyin Muratoğlu

1960 Samsun yılında doğdu. Lise eğitimini Samsun İmam Hatip Lisesi’nde, üniversiteyi de Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okudu. Üniversite okurken 1984 yılında abisiyle kurmuş olduğu Muratoğlu Tekstil ile ticarete atılmıştır. Halen aynı firmada ticarete devam etmektedir.