logo

Çocuklarımıza Allah’ı Nasıl Anlatalım ?

Ürün Kodu: 9786057439802
YAYINEVİ: Sena Kitap
₺80,00

Eğitimciler, öteden beri çocukların doğuştan Yüce bir Yaratıcının varlığını kabule hazır olduklarını vurgulamışlardır. Çocuklar, yaşlarına ve dönemlerine uygun şekilde anlatılacak dini konuları pek yadırgamayacak, yaratılışları gereği kabullenme eğilimi göstereceklerdir. İşte bu sebeple çocuklara neyi, nasıl ve ne zaman anlatma konusunda küçüklerin değil, yetişkinlerin eğitime ve bilgilenmeye ihtiyaçları vardır.

İlk çocukluk yılları, insanın sonraki yıllarını son derece etkileyici bir özelliğe sahiptir. Ona verilecek doğru ve yeterli eğitim ve özellikle Din Eğitimi, bu dönemde hayati bir önem taşımaktadır. Zira bu konudaki ihmaller ve yapılacak hatalar, çocuk ruhunda kalıcı olumsuz izler bırakabilmektedir.

İnsan hayatında ihmale gelmez ve vazgeçilmez bir yeri olan çocukluk dönemi din eğitiminde ve özellikle Allah’a iman gibi yüce bir değerin öğretiminde öncelikle anne babalara, öğretmenlere, okul öncesi kurumlarda görev yapan eğitimcilere ve 4-6 yaş Kur’an Kursu öğreticilerine sunduğu metod bilgileriyle büyük destek sağlayan ve bugüne dek yüzbinlerce okurun takdirini kazanan bu değerli çalışmayı, Sena Kitap olarak dikkatinize sunuyoruz.

 

Son görüntülenen ürünler