logo

Genç Baron Trump Ve Harika Köpeği Bulgerin Seyahat

Ürün Kodu: 9786056929205
YAYINEVİ: Minas Kitap
₺500,00

"İnternet ana karakteri Baron Trump adlı bir çocuk olan 19. yüzyılda yazılmış bir kitapla çalkalanıyor. Trump taraftarı film yapımcısı Leigh Scott bu kitapları filme çekmeyi planlıyor."
- huffingtonpostcom
"Sonu yokmuş gibi görünen Trump fenomeni yeni bir tartışma doğurdu. Son günlerde internette Baron Trump adlı bir çocuk ve köpeğinin maceralarını anlatan kitaplarla ilgili tartışmalar aldı başını gitti."
- haaretzcom
"Tuhaf! 1800'lerde yazılan kitap dizisi Trump ailesi ile ilginç benzerlikler taşıyor. Bu benzerlikler üzerine komplo teorisyenleri Trump ailesinin zaman makinesine sahip olduklarını ve kontrol ettiklerini iddia ediyorlar."
- dailymailcom
"Trump Victoria dönemi romanlarının tuhaf yıldızı ve internet aklını kaybetti. Florida Üniversitesi Tarihi Çocuk Edebiyatı Baldwin Koleksiyonu sorumlusu Suzan Alteri kitap başlıkları için 'Gerçekten garip. Bundan daha iyi bir kelime düşünemiyorum' dedi."
- politicocom
"Komplo teorisyenleri Trump ailesinin zaman yolculuğuyla bağlantısı olduğunu ortaya koyduğunu iddia ettikleri bir kitap serisi keşfettiler."
- dailystarcom

Son görüntülenen ürünler