logo

Türk Milletinin Yüceliği

Ürün Kodu: 9786259908847
YAYINEVİ: K İletişim
₺140,00

“Türkiye’nin Gönüllülük Öğretmeni” olarak bilinen Gönüllülük Eğitmeni ve Yazar İnal Aydınoğlu, şimdiye kadar yazdığı on altı kitabının arasına bir yenisini daha ekledi. Sevgi ve gönüllülük üzerine yazdığı kitapların ardından Türk milletinin yüceliğine olan hayranlığını dile getirmek isteyen Aydınoğlu`nun kaleme aldığı "Türk Milletinin Yüceliği" kitabı, K-İletişim Yayınları etiketiyle yayımlandı.

Bu Ne Yüce Bir Millet, Ne Güzel İnsanlar"

 

İnal Aydınoğlu, yeni kitabıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu: "Türk milletinin tarihi ve insanlık nitelikleri ile ilgili okumaya başladığımda, hayranlığım her geçen gün arttı. Kutadgu Bilig ve Dede Korkut’tan başlayıp, Türk mutasavvıflara kadar Türk’ün özündeki şefkati, sevgiyi, merhameti, hoşgörüyü, vicdanı; hakka, hukuka, adalete ve insan onuruna verilen değeri okudukça, gördükçe hayranlığım daha da arttı. `Bu ne yüce bir millet, ne güzel insanlar` dedim.

`korkma, Okuyabildiğin, Öğrenebildiğin Kadarını Yaz`

 

Yaşamım hep bu hayranlık içinde geçti. Kırk altı yıllık gönüllü yaşamımda hep bu yüce millete hizmet etmeye çalıştım. Sevgi ve gönüllülük üzerine on altı kitap yayımladıktan sonra bir cesaret gösterdim; Türk milletinin yüceliğine olan hayranlığımı dile getirmek istedim. Yazmaya başlayınca bir deryaya girdiğimi hissettim. Yazmaktan vazgeçmeye niyet ettim. İçimdeki verme arzusu; `Korkma, okuyabildiğin, öğrenebildiğin kadarını yaz` dedi."

Son görüntülenen ürünler