logo

Hayalet Hikâyeleri (Cep Boy)

Ürün Kodu: 9786257572408
₺7,00

 

Karanlık pençelerin yavaşça yüreğinizi kavradığı, kollarınızda gezinen serin havanın giderek bütün vücudunuzu sardığı ve korkunun en saf hâlini midenizde bir kasılma olarak hissettiğiniz o anı bilir misiniz? İnsanlığın yaradılışından beri benliğinde yatan bu ilkel dehşet duygusunun etkisiyle, yanaklarınıza soğukluğu değene kadar yaşların gözlerinizden süzüldüğünü bile hissetmezsiniz. Paniğe kapılmayın ve derin bir nefes alın. Zira sadece korktuklarınız size zarar verebilir.

Joseph Lewis French’in derlediği, Daniel Defoe’dan Ambrose Bierce’e birçok yazarın hikâyelerinden oluşan bu kitap, birden fazla kültürden hayalet hikâyesi barındırmasının yanında zamanla gelişen yazın tekniklerine de ev sahipliği yapıyor. Buradaki hikâyelere ilham veren ve kitabın sonunda yer alan gazete haberlerinin “gerçekliğini” sorgulamayı ise siz değerli okuyucuya bırakıyoruz.

Küçük bir tavsiyemiz var. O tanıdık, göğüs kafesinize baskı yapan duyguyu hisseder veya kendi adımlarınızdan gelmeyen sesler duyarsanız arkanıza bakmayın.

Son görüntülenen ürünler